Има безброй начини да срещнеш любовта, а новите и модерни

...
Има безброй начини да срещнеш любовта, а новите и модерни
Коментари Харесай

Изчислиха след колко неуспешни връзки намираме любовта

Има безчет способи да срещнеш любовта, а новите и съвременни приложения за запознанства сякаш вършат опциите неограничени. Дори не би трябвало да излизаш от вкъщи си, с цел да си приказваш с някого. Но, става известно, че математиката има своя доктрина за това какъв брой жабоци би трябвало да се целунат преди някой от тях да се трансформира в Принца.
Науката е сметнала какъв брой несполучливи връзки би трябвало да има човек приблизително, с цел да срещне най-сетне любовта на живота си. Зад изчисленията седят полски учени, които са създали и калкулатор по тематиката. Какво е правилото съгласно тях?
Трябва да се "отпишат " първите 37% от претендентите. Това значи, че в случай че планираме да излезем с 35 души през целия си живот, първите 12 от тях "не стават " и измежду тях няма да е "нашият " човек. Следващата стъпка е да се дефинира кой от тези 12 души е бил най-хубав от останалите 11.
Във въпросния калкулатор може да се зададе и какво време "имаме ", с цел да открием верния човек. След това би трябвало да зададем дали желаеме най-хубавия или просто по-добрия сътрудник.
Разбира се, няма по какъв начин да знаем с какъв брой хора ще излезем до края на живота си. Идеята на калкулатора обаче е да предизвиква хората да не се отхвърлят.
Проучване е посочило, че когато хората би трябвало да избират, те се отхвърлят много преди да стигнат до оптималната алтернатива. И това важи за всичко - търсене на работа, търсене на обувки, търсене на жилище...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР