Има арестуван за убийството на 7-годишното , чието тяло бе

...
Има арестуван за убийството на 7-годишното , чието тяло бе
Коментари Харесай

Намереното убито момиченце в Ковачевци е било изнасилено

Има задържан за убийството на 7-годишното, чието тяло бе намерено нощес в къща в село Ковачевци, Самоковско, оповестява БТВ. По първични данни, момиченцето е изчезнало и е била извикана полиция, с цел да го търси. Засега Министерство на вътрешните работи отхвърля публична информация.
Местни поданици описаха, че детето е живяло в къща в покрайнините на селото. Вчера, прибирайки се от учебно заведение, стартира да играe в региона на парцела. През това време майката е била в къщата с по-малкото си дете. Около 14:00 ч. дамата открива, че момиченцето го няма. Започва издирвателна акция, известена е и полицията. Търсенето е траяло до късно през нощта.
 Министерство на вътрешните работи разгласява фотография на обвинения за убийството на дете в Сотиря Министерство на вътрешните работи разгласява фотография на обвинения за убийството на дете в Сотиря
Полицията търси Мартин Стоянов Трифонов /21 г./ от град Сливен по отношение на осъществено тежко престъпно закононарушение в региона на село...
Органите на реда намират тялото на детето в прилежащата къща. В нея към момента тече оглед. Момиченцето е било изнасилено и убито.  Предполагаемият причинител е арестуван. Той е 16-годишен. Близките споделят, че задържаният е живеел самичък и упорстват за най-тежкото наказване.
" Този човек заслужава да не излезе от пандиза, желаеме смъртна присъда ", сподели опечаленият татко. По думите му, от самото начало, до момента в който търсели детето, от прилежащия парцел не се е чуло нищо. Живеещите в региона обясниха, че задържаният е бил нападателен към поданици на селото . Образувано е досъдебно произвеждане. Разследването по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР