Има 10 лесни начини да съхраните доброто си настроение през

...
Има 10 лесни начини да съхраните доброто си настроение през
Коментари Харесай

10 съвета за перфектен ден

Има 10 лесни способи да съхраните положителното си въодушевление през целия ден и при всевъзможни условия – без да допускате досадни неточности.
08:30 часа:  Насладете се на утринния чай НЕПРАВИЛНО:  Оставяте пликчето чай в чашата с гореща вода, до момента в който течността се охлади. ПРАВИЛНО: Извадете пликчето след две минути запарване, прибавете малко мляко и оставете чая да си почине шест минути, с цел да доближи до температура 60 градуса. След това го изпийте. Ако оставите пликчето чай за по-дълго време, напитката ще стане горчива.09:30 часа: Подобрете устната хигиена НЕПРАВИЛНО:   Използвате четка за зъби от натурален косъм. ПРАВИЛНО: В естествената материя се съдържат повече микроорганизми. Набавете си четка от изкуствени косми - тяхната конструкция не е пореста и не разрешава задържането на бактерии. Сменяйте четката на всеки три месеца и след всяко инфекциозно заболяване /за да не се получи наново заразяване/.
 

 
10:00 часа: Заемете вярна позиция на работното място НЕПРАВИЛНО:  Кръстосвате крайници. ПРАВИЛНО: За да не ви боли гърбът, разпределете отмерено тежестта си. Това значи да сгънете краката си под прав ъгъл в коленете, а долната част на гърба ви да е прилепнала към облегалката на стола. Правете паузи и на всеки половин час изпъвайте раменете си обратно за няколко секунди.11:00 часа: Погрижете се за зрението си НЕПРАВИЛНО:  Не обръщате внимание на разположението на компютъра и на светлината от екрана. ПРАВИЛНО: Нагодете светлината на екрана съгласно осветлението в помещението. Поставете екрана тъй че горната му рамка да е на височината на очите. За да не се изморяват очите ви, спазвайте правилото 30-10-30, а точно на всеки 30 минути повдигайте взор 10 метра нагоре за 30 секунди.
 

 Погрижете се за зрението си

 
13:15 часа: Внимавайте с микровълновата фурна НЕПРАВИЛНО: Затопляте храната, без да добавяте чаша вода във фурната. ПРАВИЛНО: Поставянето на вода в микровълновата фурна ще защищити ястието от изсушаване. Водата постепенно се трансформира в пара, която придава сочност на питателните артикули.
 

 
16:30 часа: Бъдете занимателни НЕПРАВИЛНО:  Започвате анекдот, само че забравяте по какъв начин свършва. ПРАВИЛНО: Запишете си вица, който имате желание да разкажете, по този начин както други записват кулинарни предписания, като си отбележите мощните моменти и паузите. Запаметете го с описване първо пред близки хора. Никога не започвайте с фразата: „ Чух един страховит анекдот, ще умрете от смях... “ Така поставяте летвата прекомерно високо и рискувате да не бъдете на висотата на упованията.18:30 часа: Безопасна разходка измежду природата НЕПРАВИЛНО: Слагате парфюм, който притегля комари и други инсекти. ПРАВИЛНО:  Използвайте ароматни масла с аромат на ванилия, лавандула или кедър, които изцяло естествено отблъскват досадните инсекти. За да се избавите трайно от тях, пригответе лосион от 1 с.л. лимоново масло, 2 ч.ч. дестилиран оцет, 1 ч.ч. вода и 1 ч.ч. ароматно масло за вана. Пръскайте от тази примес с пръскалка в помещението или към вас навън.
 

 Безопасна разходка измежду природата

 
19:30 часа: Пригответе лесна вечеря НЕПРАВИЛНО:  Ядосвате се, че ви липсват нужните артикули. ПРАВИЛНО: Проявете въображение и се поучете от опита на другите. Заменете яйцето с 2 с. л. лимонен сок, разбъркан с 1 ч.л. сода за самун. Ако сте останали без прясно мляко, разбъркайте 1,5 ч.л. разтопено краве масло в 1 чаша вода. А в случай че не желаете да плачете от лука, оставете го за половин час в хладилника и след това го нарежете – клетките на изстудения лук реагират постепенно при разрязването, което икономисва време, преди да се появи паренето на очите.
 

 
 
20:45 часа: Изперете безупречно НЕПРАВИЛНО:  Небрежни сте към петната и допускате облеклата ви да се стеснят от прането. ПРАВИЛНО: Упоритите петна третирайте с подобаващ препарат, само че го нанасяйте от периферията към центъра на петното, с цел да предотвратите разнасянето му в близост. Ако нямате специфичен артикул, използвайте примес от равни количества вода и чист алкохол. Хавлиените кърпи, които към този момент са изгубили своята пухкавост, могат да си я върнат, в случай че ги перете с омекотител или в случай че добавяте чаша оцет във водата за изплакване в края на прането. Скъсените пуловери накиснете за половин час във вода с разперен в нея еликсир за коса. С малко шанс влакната на преждата ще се провиснал и пуловерът ви ща се върне в естествените си размери.22:00 часа: Не занемарявайте интимностите НЕПРАВИЛНО:  Жените считат, че мъжете не си служат задоволително изкусно с езика, а мъжете намират, че дамите не си отварят задоволително необятно устата! ПРАВИЛНО: Изследователи учат хипотезата, че мъжете употребяват езика си с неосъзнатото желание да предадат част от своя тестостерон на дамите, с цел да усилят желанието им. От своя страна дамите обичат мъжете да ги целуват не толкоз по устните, колкото по шията и ушите. Печелившият компромис се състои в съчетаване на целувките по устните с ласки по други места.
 Не занемарявайте интимностите

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР