> ИлюстрацияСред най-сериозните нарушители на скоростта е водач на лек

...
> ИлюстрацияСред най-сериозните нарушители на скоростта е водач на лек
Коментари Харесай

Близо 1000 лв. глоба и отнета книжка за водач с БМВ, прекалил със скоростта

> Илюстрация
Сред най-сериозните извършители на скоростта е лидер на лек автомобил БМВ с ямболска регистрация, който бил засечен да минава през село Радко Димитриево със  133 км/ час при оптимално позволена 50 км час. Издаден му е електронен фиш, ще му бъде наложена санкция в размер на 950 лв. и ще бъде лишен от правото да ръководи за период от 3 месеца.

По време на надзор за съблюдаване на скоростните режими в сряда в Нови пазар полицейски екип засякъл лидер на лек автомобил Мерцедес с шуменска регистрация, който минал със 116 км/ час по улица Пирин в  града при позволена оптималната скорост в обитаемо място от 50 км/час.  В същия ден към 14 часа с двойна от оптимално позволената скорост  бил " запечатан “   в камерата на полицейски автомобил и  лидер на  Дачия с турска регистрация, който се движил при ограничаване на скоростта от 50 км/ час със 111км/ час  по ул. “Пирин “ в града.

На 3 април към 13 часа край село Веселиново бил открит лидер на лек автомобил Шкода с варненска регистрация, който минал със 149 км/ час при разрешени  90. На 4 април с портативна камера на пътните служители на реда са засекли лидер, който не спазил ограничаването на скоростта и минал със 134 км/ час при позволени 50. 

През месец март данните на Пътна полиция сочат, че нарушаванията за скорост  са 2150. Най-много са откритите нарушавания на водачи, които са се движили със скорост до 30 км/ час над оптимално позволената- 1709.  304 са водачите, които са карали със скорост сред 31 и 40 км/ час над оптимално позволената. По време на инспекциите са засечени и 101 водачи на транспортни средства, които са управлявали с скорост сред 41 и 50 км/ час над оптимално допустимата, а 36 са тези, които не спазили скоростните режими и са " запечатани “ от " очите на кат “ при придвижване със над 50 км/ час от максимално  разрешената.

С приближаване на почивните дни и идните пътувания  ОДМВР- Шумен приканва водачите да карат рационално, да съблюдават рестриктивните мерки на скоростта, с цел да не се основават предпоставки за тежки пътни произшествия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР