> ИлюстрацияПри Дейвид Айлънд се появили симптоми на грип преди

...
> ИлюстрацияПри Дейвид Айлънд се появили симптоми на грип преди
Коментари Харесай

Мъж се зарази с месоядна бактерия, тя изяде 25% от кожата му

 > Илюстрация
При Дейвид Айлънд се появили признаци на грип преди седмица, след което лекарите го приели в незабавно поделение в Орландо, Флорида, описа брат му Даниел. Медиците е трябвало да отстранен повече от 25% от кожата му, а бъбреците му се утежняват, заяви фамилията.

Семейството не е несъмнено по какъв начин 50-годишният мъж се е заразил с некротизиращ фасциит, съобщи заместник-шерифа на Южна Каролина. Мъжът е плувал в басейна си в Орландо, само че не е ходил на езера или океан.

Некротизиращият фасциит е нападателно заболяване, което се храни с плът, съгласно Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите. " Има доста инфекции, които наподобяват на некротизиращия фасциит в ранни стадии, което може да затрудни диагностицирането “, съгласно центъра. Тъй като некротизиращият фасциит може да се популяризира доста бързо, пациентите постоянно би трябвало да се подложат незабавно на интервенция.

Даниел сподели, че лекарите са съумели да разпознават и почнали да лекуват инфекцията бързо и тя още не е достигнала мускулната му тъкан.

" Все още е рано за смъртна присъда “, майтапи се Даниел.

" Дейвид към момента е в заплаха за живота, само че всеки ден има някои дребни победи. Много ми липсва моят най-хубав другар и се апелирам всеки ден Бог да пощади живота му и да го върне вкъщи при мен и нашите деца. " Животът ми не е същия без него, тъй че в действителност се апелирам за знамение. “, сподели брачната половинка на Дейвид, Джоди Айлънд.  

Дейвид и брачната половинка му имат две дъщери, на 7 и на 4 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР