> ИлюстрацияНаблюдаващият прокурор на досъдебното производство, трима дознатели и полицейски

...
> ИлюстрацияНаблюдаващият прокурор на досъдебното производство, трима дознатели и полицейски
Коментари Харесай

Прокуратурата във Варна започна претърсване и изземване в офиси на фирмите, замесени с италианския боклук

 > Илюстрация
Наблюдаващият прокурор на досъдебното произвеждане, трима дознатели и полицейски екипи към този момент са в сдруженията, за които има данни, че са съпричастни към преработката на вносните боклуци.

Всеки миг се чака 28 от общо 127 контейнера да бъдат натоварени на транспортен съд и върнати назад на изпращача – " Дентиче пантелоне “ от град Салерно, откакто Районната прокуратура във Варна даде позволение за реекспорта им. Транспортирането ще бъде за сметка на италианското сдружение.

Пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна напомня, че първите контейнери от Италия са пристигнали на 9 октомври 2019 година До 25 ноември предходната година на пристанище Варна-запад са били разтоварени общо 127 контейнера с краткотраен режим на предпазване до 90 дни. Товарът им бил манифестиран като пластмасови и каучукови боклуци.

След приключване на периода за краткотрайно предпазване при отваряне на контейнерите проверяващите откриха разминаване сред действителното и манифестираното наличие.. 

Отпадъците са текстилни, стъклени и дървени боклуци и са предопределени за получателя – " Блацион “ ООД  в София. Те трябвало да бъдат доставени на площадката на " Траш юнивърс “ ЕООД в град Гълъбово и изгорени в пещите на ТЕЦ-а на " Брикел “ ЕАД.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР