> Илюстрация63-годишният френски гражданин Ерик Ж. е предаден на съд

...
> Илюстрация63-годишният френски гражданин Ерик Ж. е предаден на съд
Коментари Харесай

Задържаха извратен французин, блудствал с момиченца и снимал порнографски материали

 > Илюстрация
63-годишният френски жител Ерик Ж. е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Добрич за многократни блудствени дейности, осъществени с малолетни момиченца, за основаване на нецензурен материали с тяхно присъединяване и държане на такива файлове в карта-памет и външна портативна памет. 

Подсъдимият, който е френски пенсионер, се заселил в България през юни 2018 година В началото се настанил в хотел в Балчик, а юли 2018 година заживял в къща чартърен в село в община Балчик. Там се срещнал с българско семейство, което почнало да му оказва помощ в семейството против възнаграждение. Така се срещнал с племенничките на мъжа, които били деца на възраст от 9 до 11 години.

Разхождал ги с автомобила си до Балчик, Добрич и Варна. Понякога водел децата на кино, делфинариум и ги черпел  в заведения. Така момиченцата почнали да гостуват и в къщата му. При срещите им децата от време на време били придружавани от фамилията, само че постоянно 63-годишният французин ги вземал с автомобила си и оставали уединено.

През коледната почивка на 2019 година визитите на децата в дома му зачестили. На 2 януари 2020 година Ерик Ж. направил с три от децата дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, като ги опипвал по гърдите и половите органи. Същото се повторило и на 4 януари с две от децата, и на 5 и 6 януари.

В интервала от 2 до 5 януари 2020 година подсъдимият французин в изискванията на продължавано закононарушение снимал с цифров фотоапарат нецензурен материал с едно от 11-годишните деца. Продължил да снима нецензурен материали и с другите деца в идващите дни.

Престъпните дейности на французина станали известни на учителка на децата, пред която едно от тях разказало за протичащото се в селската му къща. Тя споделила това с директорката на учебното заведение, която подала сигнал в полицията. При претършуване в дома са открити и файлове с нецензурен материали с лица от женски пол, които изглеждали като малолетни. Той има престъпна регистрация във Франция за похищение на малолетно лице без потребление на машинация и принуждение и за подкупване на малолетно лице.

Предстои делото против Ерик Ж. да бъде планувано за разглеждане в Добричкия областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР