> Илюстрация25-годишният Мартин Й. е задържан до 72 часа, след

...
> Илюстрация25-годишният Мартин Й. е задържан до 72 часа, след
Коментари Харесай

Изправят пред съда Мартин, подкарал Ямаха след употреба на канабис

 > Илюстрация
25-годишният Мартин Й. е арестуван до 72 часа, откакто Окръжната прокуратура в Силистра го привлякла към наказателна отговорност за две закононарушения – по член 354а, алинея 1 и по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.

На 2 юли тази година обвиненият бил спрян за инспекция в село Калипетрово, до момента в който управлявал мотоциклет " Ямаха “. Тестът с дрегер посочил, че Мартин ръководи след приложимост на наркотични субстанции – канабис. При персонален обиск чиновниците на реда разкрили в него 2,4 грама кристално вещество и още 11,9 грама канабис.

В изискванията на необходимост било осъществено претършуване в жилище в селото, благосъстоятелност на татко му, в което живеел и Мартин. При претърсването са открити и конфискувани още 36,9 грама суха тревиста маса, която реагирала при теста на канабис.

Окръжната прокуратура в Силистра ще внесе искане в Силистренския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на 25-годишния обвинен. Престъплението по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс е тежко съзнателно действие и се санкционира с отнемане от независимост до 6 години и санкция до 2000 лв..               
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР