Илюстрация Увеличаване [Creative Visual Solutions] Смаляване Мартин Михайлов стои зад

...
Илюстрация Увеличаване [Creative Visual Solutions] Смаляване Мартин Михайлов стои зад
Коментари Харесай

20 въпроса: Мартин Михайлов

Илюстрация
Увеличаване
[Creative Visual Solutions] Смаляване
Мартин Михайлов стои зад две от заведенията, които бяха (отново ще бъдат?) нормална част от нощните походи в София: " Терминал 1 " и " Строежа ". Въпреки че са затворени за неопределен срок, те бързо откриха път в актуалната обстановка: live стрийминг на празненства и концерти, линия тениски в поддръжка на клубовете. Михайлов е също по този начин чест сериозен глас към неналичието на изясненост какво ще се случи с клубната сцена у нас.

Свързваме го още с пробива на групата Jeremy?, която менажира от няколко години. Като промотър беше повода за гостуванията на SARS, Dubioza Collectiv, The Raveonnettes, Algiers и доста други. През годините той провежда и няколко огромни завръщания на сцена: Стенли, Руши Видинлиев, Gravity Co и даже Тодор Колев.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики През юни се чака още веднъж да отвори порти клуба навън Kino Cabana, където също Михайлов ще се грижи за програмата.

Като какъв човек се определяте?
Упорит оптимистично надъхан запалянко.

Нещото, в което вярвате безусловно?
Че разбирателството е постижимо.

Любимият ви миг от деня?
През нощта - сред 1.00 и 5.00 ч.

Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Постоянството.

Как бихте обяснили това, което вършиме, на едно 5-годишно дете?
Лесно - върша концерти, музиканти свирят, хората се забавляват, пият сок - като на рожден ден.

Как си почивате?
Почивам си, като навестявам непознати питейни заведения, още веднъж сред 1.00 и 5.00 ч. И когато търча в парка или по плажа и в същото време чувам музика. Последното не съм го правил от повече от година. Предстои.

Какво ви зарежда?
Посещението на концерти. От всевъзможен мащаб. Пътуването в чужбина - изключително в Дъблин, Берлин и Лондон.

Какво ви разсмива?
Клипове с котки.

Какво ви натъжава?
Съдбата на възрастните хора в България в последните 20 години. Те са всеобщо изолирани от публичния живот и това е извънредно неверно и тъжно.

Какво ви вбесява?
Арогантното държание на простака.

Личност, на която се възхищавате?
Тодор Колев.

Кое свое качество харесвате най-вече?
Трудно се отхвърлям. Бързо се ориентирам в комплицирани обстановки, бързо встъпвам в схващането на нови за мен процеси и практикуването на нови умения на базисно равнище. Но не съм експерт в нищо.

А кое по никакъв начин не харесвате и бихте желали да измененията?
Не служа си добре с непознати езици - това е уязвимост, която не мога да преодолея, колкото и да се старая.

Каква суперсила бихте желали да притежавате?
Предполагам, желаете да чуете от следващата клавиатура: " Суперсилата да си променям суперсилите. " Но хайде нещо по-скромно - да хвърча да вземем за пример. Не, миг - да приказвам всички езици на света. Плюс езиците на животните.

Последният подарък, който получихте?
Едно доста особено кафе от моя другар - посланика ни в Индонезия, Сингапур, Малайзия и още няколко страни в района, Петър Андонов. Рядко получавам дарове с изключение на на рождения ми ден, когато всички ми подаряват книги и водка.

Три места в интернет, които посещавате най-често?
Фейсбук, Instagram, Youtube. Банално.

Къде бихте желали да живеете?
За непрекъснато - в София. За известно време - в южните щати, в Етиопия или в източната част на Бразилия. Примамливо ми звучи също Исландия. Предполагам, че ще ми хареса да се позагубя във Франция - в никакъв случай не съм ходил там.

Коя е последната книга, която прочетохте?
" Аз/Остава ", биографичната книга за групата.

Най-интересното място, на което сте били?
Колебая се сред Етиопия, Ню Орлиънс и Рио. На нито едно от местата не съм бил поради забележителностите - те не са ми забавни. Но да отидеш на рожден ден във фавела или да гледаш един от най-хубавите в света брас бендове в бар за 100 души е същински удивително.

Мото или откъс, непосредствен до философията ви за живота?
It`s just a phase - от ария на Incubus. Като се замисля, бих си харесал елементарно и няколко още изречения от песни на Rage Against The Machine и Beastie Boys.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР