Илюстрация УикипедияЕгипет реши да затвори границите си за гражданите на

...
Илюстрация УикипедияЕгипет реши да затвори границите си за гражданите на
Коментари Харесай

Египет забранява на катарските граждани да влизат страната заради коронавируса

Илюстрация Уикипедия

Египет реши да затвори границите си за жителите на Катар, в това число за такива с годно позволение за престояване негова територия, поради опасения от ковид, съобщи Ройтерс.

Мярката влиза в действие от 6 март до второ разпореждане. В неделя поради разпространяването на ковид Катар вкара краткотрайни рестрикции за достъпа до катарската територия на гости от Египет, идващи от трети страни, оповестява Българска телеграфна агенция.

Саудитска Арабия краткотрайно приключи поклоненията " умра " в свещените за мюсюлманите градове Мека и Медина за саудитските жители и останалите поданици на кралството. С тази мярка се цели прекъсване на разпространяването на ковид, съобщи Саудитската организация по печата (СПА).

Решението ще бъде подлагано на оценка регулярно и ще бъде анулирано, когато обстановката се промени, добави СПА, като се базира на формален източник от саудитското вътрешно министерство.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР