Илюстрация PexelsЗловеща находка в Сърбия. На сметище в сръбското село

...
Илюстрация PexelsЗловеща находка в Сърбия. На сметище в сръбското село
Коментари Харесай

Откриха човешки кости край село Винча, предполагат че са на жертви на Велко Беливук

Илюстрация Pexels

Зловеща находка в Сърбия. На бунище в сръбското село Винча, на 11 км от Белград, са открити към 20 човешки кости, които съгласно медиите може да принадлежат на жертви на незаконната група на Велко Беливук, съобщи Танюг.

Полицията от няколко дни подробно претърсва терена към вилите и къщите, в които, както показва вестник " Блиц ", групата на Беливук е изтезавала и свирепо убивала своите жертви, а полицейските кучета през вчерашния ден и през днешния ден са отвели чиновниците на закона до сметището във Винча, където са разкрили кости, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Телевизия " Пинк " оповестява, че при петдневния оглед на вила в село Ритопек край Белград, както и около Смедеревския път в нивите в региона били открити 40 човешки кости.

" Блиц " написа, че костите са изпратени за разбор, с цел да се откри сигурно дали са човешки, тъй като не са цели, и в случай че това се удостовери, да се види дали принадлежат на някоя от жертвите на бандата.

Вестникът прибавя, базирайки се на неофициални източници, че полицията продължава да претърсва към парцелите на членовете на групата, като обискира още един обект, който към този момент се държи в строга загадка.

Беливук и 20 членове на неговата незаконна група бяха задържани в края на предходната седмица. Беливук и най-близкият му помощник Марко Милкович са считани за отговорни за минимум три убийства.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР