илюстрация Парапланерист падна в близост до пътното платно на ул.“Родопи“

...
илюстрация Парапланерист падна в близост до пътното платно на ул.“Родопи“
Коментари Харесай

Парапланерист падна в Смолян и предизвика пожар

илюстрация

Парапланерист падна наоколо до пътното платно на ул. “Родопи “ в смолянския квартал „ Райково “ и провокира пожар. Това заяви Дарик, базирайки се на информация от Главната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “. Сигналът за случая е получен през вчерашния ден малко преди 9 часа на тел.112.

Вследствие на  падането се е възпламенил и резервоарът с гориво и се е запалила сухата растителност около местопроизшествието, прецизират от пресцентъра на полицията в Смолян. На мястото били изпратени екипи на незабавна помощ и пожарната.

Пострадалият е  41-годишен мъж, с букви В. О. К. Той е бил с изгаряния и физически пострадвания. Още за положението му оповестява шефът на Спешна помощ в Смолян доктор Венелин Денев:

„ Има строшаване на ляв крайник и изгаряния на двете ръце “. Мъжът е настанен за лекуване в МБАЛ – Смолян, прецизира доктор Денев.

Огънят е бил премахнат от един пожарен автомобил от РСПБЗН-Смолян. Изгорели са няколко квадратни метра лесонепригодни площи, като е погубен и парапланерът. Причините за случая са в развой на изясняване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР