илюстрация: Гръцкият бизнесмен Йоанис Козас, чиято бивша съпруга беше пребита

...
илюстрация: Гръцкият бизнесмен Йоанис Козас, чиято бивша съпруга беше пребита
Коментари Харесай

Гръцкият бизнесмен Йоанис Козас е задържан повторно в ареста за 72 часа

илюстрация:

Гръцкият предприемач Йоанис Козас, чиято някогашна брачна половинка беше пребита свиреп преди месец в Благоевград, е арестуван наново в ареста за 72 часа. 

Преди седмица той бе хванат да кара автомобила си след приложимост на опиати, а при обиск в дома му в село Дъбрава бяха открити опиати, противозаконни оръжия и муниции.

Срещу  Йоанис Козас, който е гръцки жител, само че от години живее в Благоевград и ръководи две заводи за преправка на маслини, са повдигнати три обвинявания - за  шофиране след приложимост на опиати, за държане на марихуана и за владеене на нелегално оръжие и муниции.  

С прокурорско разпореждане той бе арестуван  за 72 часа в ареста. Там обаче на два пъти му прилошало и се наложило да бъде откаран в болница. След като бил прегледан лекарите, които открили, че няма спънка за задържането му, 64-годишният мъж още веднъж бил върнат в следствения арест. 

Преди седмица Йоанис Козас беше задържан в Благоевград за шофиране след приложимост на опиати. При последвало претършуване в къщата му в близкото село Дъбрава, полицията откри близо 200 грама марихуана и същински военен боеприпас - 10 ловни и една въздушна пушки, револвер, револвер и над 3000 броя патрони с друг диаметър.

Тогава той беше освободен от ареста, защото показал медицински документ, съгласно който здравословното му положение не разрешавало да бъде арестуван. 

Преди месец някогашната брачна половинка на гръцкият предприемач, Стефка Терзийска, беше пребита свиреп пред гаража на дома си и загуби едното си око. 

Срещу причинителя, 21-годишния Кирил Лукаров, е повдигнато обвиняване за опит за съзнателно ликвидиране. 

Според фамилията обаче, поръчителят на закононарушението е някогашният брачен партньор на Терзийска и татко на двамата им сина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР