илюстрация: БулфотоРазкрит e извършителят на кражба от частен дом и

...
илюстрация: БулфотоРазкрит e извършителят на кражба от частен дом и
Коментари Харесай

Арестуваха тийнейдъжри за поредица от кражби във Варна

илюстрация: Булфото

Разкрит e причинителят на кражба от частен дом и автомобил във Варна, събощават от пресзентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.  На 15 декември, към 03:00 часа, е получен сигнал за непозволено навлизане в частен дом, намиращ се в ж.к. «Вл. Варненчик».

Незабавно на място е изпратен полицейски екип. Установено е, че причинител на действието е малолетно момче от Варна, известно на Министерство на вътрешните работи. Разследването води до извода, че същото е направило кражба от лек автомобил, паркиран на същата улица. По случая има формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.
Момчето е причинител на още една кражба от частен парцел и колиба, намиращи се в м-ст «Балъм дере», където е направило кражбата на електрически принадлежности и други движимости.
Разкрит e и причинителят на две обири на коли, осъществени във Варна при започване на месец декември, оповестиха от полицията в морския град. На 05.12.  е получен сигнал за кражба на «Фолксваген», осъществена от паркинг пред частен дом в гр. Варна. След извършени оперативно - издирвателни действия и дейности по следствие на случая е открито, че причинител на действието е Я.А. (18 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. По случая има формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа. Младежът е открит като причинител на още една кражба на л.а. «Фолксваген», записана на 10.12. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР