Илон Мъск заяви, че ще възстанови забранения акаунт на бившия

...
Илон Мъск заяви, че ще възстанови забранения акаунт на бившия
Коментари Харесай

Мъск: Ще възстановя акаунта на Тръмп в „Туитър“


Илон Мъск съобщи, че ще възвърне неразрешения акаунт на някогашния президент Доналд Тръмп в „ Туитър “, в случай че договорката за придобиване на компанията бъде приключена, написа Си Ен Ен.

Мъск акцентира, че не може да подсигурява, че възобновяване ще се случи, защото още не има обществената мрежа, само че бе безапелационен, че сходни забрани на сметки не трябва да съществуват.

Той дефинира решението на " Туитър " да блокира профила на Тръмп през януари 2021 година като " неточност ". Отстраняването на някогашния американски президент от медията се случи след протеста в Капитолия на 6 януари за нарушение на разпоредбите на платформата против подбудителство към принуждение.

" Смятам, че не беше вярно да се блокира профила Доналд Тръмп, мисля, че това беше неточност “, сподели Мъск.

„ Туитър “ отхвърли да отговори на мненията на Мъск, добавя Си Ен Ен.

Тръмп пък съобщи, че няма да се върне в „ Туитър “ даже и акаунтът му да бъде възобновен, като вместо това ще разпространява личното си дружество в региона на обществените медии „ Трут Соушъл “

Сделката за закупуване на „ Туитър “ от създателя на „ Тесла “ Илън Мъск е на стойност 44 милиарда Долара и към момента би трябвало да получи поддръжката на акционерите и регулаторните органи, само че той изрази възторг за по-малко модериране на наличието и по-малко забрани.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР