Илон Мъск за пореден път доказа чувството си за хумор,

...
Илон Мъск за пореден път доказа чувството си за хумор,
Коментари Харесай

Илон Мъск влезе в централата на Twitter, носейки... мивка

Илон Мъск за следващ път потвърди възприятието си за комизъм, като се заигра със ориста, публичното мнение, своите решения и изобщо всичко протичащо се.
Прочетете още
От няколко дни той обикаля централата на Twitter, като във вътрешната преписка се популяризират известия, подканящи чиновниците да го поздравят. Както можете да си визиите, Мъск по всяка възможност ще желае да персонализира пространството по негов усет и той в действителност го направи по много ексцентричен метод - като влезе, носейки мивка на разположение.

Точно този продукт надали се намира току по този начин на улицата (все отново животът може да се стреми към метавселена, само че не сме някое RPG), надлежно всичко е въпрос на тактика… и доза смешка. Мъск в действителност се подиграва с британския израз Let that sink in, което значи да оставиш нещата да се поуталожат, само че в дословен превод може и да е „ Пусни мивката вътре “ - и той е направил тъкмо това. Първоначално се появиха фотоси на Мъск и въпросната мивка, по-късно той самият разгласява видео. 

Както е добре известно, крайният период за подписване на договорката по закупуването на Twitter от Мъск наближава - преди няколко месеца той бързо охлади първичния си възторг и се опита да се измъкне от договорката, което обаче се оказа нелесна задача, включваща дълго чакан правосъден развой. В последния вероятен миг Мъск смени тактиката и разгласи, че въпреки всичко великодушно ще закупи Twitter. Очевидно - не с цел да внася умивалници вътре.

Въпреки че е занимателно, пред обществената мрежа стоят доста провокации - предходната седмица се появиха клюки, че 75% от личния състав ще бъде освободен. Преди няколко дни Мъск отхвърли да е казвал сходно нещо, само че може ли да му се има доверие? На всички в обществената мрежа им остава да въздъхнат тежко и да пият по една студена вода от новата си облага.

Илон Мъск съобщи пред рекламодателите на " Туитър " (Twitter), че купува платформата, с цел да " помогне на човечеството " и не желае тя да се трансформира в " безвъзмездна за всички адска среда ", в която всичко може да бъде казано без последици, съобщи Асошиейтед прес.

Съобщението до рекламодателите, което той разгласява през днешния ден в " Туитър ", идва ден преди крайния период, в който създателят на " Тесла " (Tesla) би трябвало да завърши договорката за 44 милиарда $ за изкупуването на обществената мрежа и да я направи частна

" Причината, заради която закупувам " Туитър " е, че платформата е значима за бъдещето на цивилизацията, която да има общо цифрово пространство, в което могат да се дискутират необятен набор от убеждения по здравословен метод и без да се прибягва към принуждение ". Това написа Мъск в извънредно дълъг за него туит.

" В наше време има огромна заплаха обществената медия да се раздели на извънредно десни и извънредно леви, което да генерира повече ненавист и да раздели обществото ", добави той.

Критиците се притесняват, че промяната на собствеността ще докара до по-слабо модериране на наличието и ще насърчи омразата, което може да отблъсне рекламодателите.

Почти всички доходи на " Туитър " са от реклама.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР