Илон Мъск вече трескаво се готви за боксовия мач в

...
Илон Мъск вече трескаво се готви за боксовия мач в
Коментари Харесай

Мъск и Зукърбърг усилено се готвят за мача в клетка

Илон Мъск към този момент трескаво се готви за боксовия мач в клетка с Марк Зукърбърг. Създателят на Tesla тренира с Лекс Фридман, прочут черен пояс по джу-джицу.

„ Направих спонтанна подготовка с Илон Мъск за няколко часа през вчерашния ден. Изключително съм впечатлен от неговата мощ, мощност и умения, както на крайници, по този начин и на земята. Беше епично. Наистина е вдъхновяващо да видиш Илон и Марк да се занимават с бойни изкуства, само че мисля, че светът ще бъде доста по-добър, в случай че упражняват бойни изкуства, само че не се бият в клетката. Въпреки това, както споделя Илон, най-забавният излаз е най-вероятният… Аз съм до тях, без значение от всичко “, написа Фридман в профила си в Twitter, добавяйки фотоси на Мъск, който го е заключил в хватка.


Преди два дни Лекс Фридман разгласява видео, което демонстрира и тренировките на основния изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг по джу-джицу.

Мъск и Зукърбърг взеха решение да се изправят един против различен в клетка след къса замяна на постове в обществените мрежи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР