Илон Мъск търси работници за отдела на Tesla, отговарящ за

...
Илон Мъск търси работници за отдела на Tesla, отговарящ за
Коментари Харесай

Мъск в търсене на служители: Не ми пука дали сте завършили гимназия

Илон Мъск търси служащи за отдела на Tesla, отговарящ за изкуствения разсъдък в колите, съобщи „ Си Ен Би Си “. Това разгласи самият той с пост в обществената мрежа „ Туитър “.

Единственото изискване към чиновниците е да имат „ дълбоки знания “ в областта на AI, а с цел да го потвърдят, ще би трябвало да преминат през тест за програмисти. „ Не се изисква висше обучение. Даже не ми пука дали сте приключили гимназия “, заяви Мъск. Препоръчително е претендентите да имат опция да работят в заводите на компанията в Сан Франциско или Остин, само че няма проблем да бъдат назначени и в останалите.

Според Илон Мъск да си приключил университет е добър, само че не наложителен знак, че си кадърен на много неща. „ Ако да вземем за пример погледнем хора като Бил Гейтс, Лари Елисън, Стив Джобс, те не са приключили лицей, само че в случай че получиш опция да ги назначин, несъмнено, че би било добра концепция “, споделя създателят на Tesla и SpaceX в изявление от 2014 година. Вместо това, той обръща внимание на притежанието на „ изключителни качества “ у служащите си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР