Илон Мъск смята, че влизането на Украйна в НАТО ще

...
Илон Мъск смята, че влизането на Украйна в НАТО ще
Коментари Харесай

Мъск: Украйна в НАТО ще бъде началото на филм за ядрен апокалипсис

Илон Мъск счита, че влизането на Украйна в НАТО ще бъде началото на филм за нуклеарен апокалипсис, стана ясно от негов коментар в обществената мрежа Х.  " Това безусловно е началото на филм за нуклеарен апокалипсис “, написа милиардерът под обява с видеозапис на тирада на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и украинския външен министър Дмитро Кулеба, по време на която ръководителят Държавният департамент съобщи, че Украйна " ще стане член на НАТО “.

Met with Foreign Minister in Brussels. I reaffirmed our commitment to supporting Ukraine’s Euro-Atlantic integration goals and its fight against Russia’s aggression.
— Secretary Antony Blinken (@SecBlinken)

Мъск приложи към коментара си линк към фрагмент от игралния филм " Денят след " (1983) с фрагменти от измислена нуклеарна война сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати.

В сряда генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг повтори, че Украйна би трябвало да стане член на Алианса, само че сподели, че не знае по кое време ще стане това.

През септември 2022 година Украйна подаде молба за ускорено присъединение към НАТО. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР