Илон Мъск ще се опита да разсее всички съмнения относно

...
Илон Мъск ще се опита да разсее всички съмнения относно
Коментари Харесай

Мъск ще актуализира визията си за Tesla в деня на инвеститорите

Илон Мъск ще се опита да разсее всички подозрения по отношение на позицията на Tesla в конкуренцията за електрически коли, когато серийният бизнесмен провежда ден на вложителите, съобщи Агенция Франс Прес.

На срещата Мъск дава обещание да разкрие " Генерален проект 3 ", който включва " пътя към изцяло стабилно енергийно бъдеще за Земята ", съобщи той в Twitter при започване на февруари.

Събитието ще се организира във фабриката на Tesla в Тексас.

" Тъй като той дава обещания за всички жители на Земята, а освен за вложителите, по-добре да има нещо много огромно ", сподели Джесика Колдуел, специалист по автомобилната промишленост в Edmunds.com.

Колдуел би желала да види повече сведения за това по какъв начин Tesla възнамерява да усили производството. Други основни детайли за наблюдаване включват съответен проект за стартиране на по-достъпен електрически автомобил (за към 25 000 долара), както и нов модел автомобил след последното стартиране на Tesla през 2020 година

" Той има огромни хрумвания. само че е потвърдил, че би трябвало да приемате това, което споделя, със песимистичност ", сподели Колдуел.

Мъск " би трябвало да бъде по-конкретен, най-малко в кратковременен проект ", добави Колдуел.

Дан Айвс, анализатор в Wedbush, желае Мъск да обясни по-подробно проекта за пикапа на Tesla - Cybertruck, чието произвеждане би трябвало да стартира това лято, и за камионите Semi, чиито доставки започнаха в края на 2022 година

Подобно на Колдуел, Айвс желае да чуе за пътя към по-умерена цена на електрическите автомобили на Tesla, както и настояща информация за формата на електрическата батерия 4680 на Tesla.

Други въпроси, които съставляват интерес, включват проекта на Tesla за доставяне с литий и основни първични материали, както и актуализации за технологиите за подкрепяне на лидера и положението на търсенето на електрически автомобили.

Мъск ще би трябвало да изложи " по-широка стратегическа пътна карта с взор напред ", сподели Айвс, в светлината на " зелената приливна вълна, връхлитаща в международен мащаб при прекосяването към електрически автомобили ". /БГНЕС

Вашингтон / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР