Илон Мъск пусна своя собствена гама от шорти, а потребителите

...
Илон Мъск пусна своя собствена гама от шорти, а потребителите
Коментари Харесай

Илон Мъск пусна в продажба своя собствена серия шорти и “счупи” сайта на “Тесла”

Илон Мъск пусна своя лична гама от къси панталони, а потребителите полудяха по тях.

Едва ли изпълнителният шеф на Tesla и SpaceX смята да се пренасочи към стилната промишленост. Изглежда, че той просто се забавлява с критиците си, до момента в който акциите на автомобилната му компания се покачиха до рекордните 1200 $ за численост.

Червените сатенени къси панталони са част от лимитирана серия, която към този момент се разпродава като топъл самун. Цената им е 69,42 $ за чифт.

Серията се предлага в разнообразни размери, само че към този момент са останали единствено тези с етикет XL. Трябва да се означи също по този начин, че на задната част на късите панталони има и надпис „ S3XY “.

Описанието на късите панталони в уеб страницата на „ Tesla “ гласи: „ Празнувайте лятото с късите панталони на „ Tesla “. Релаксирайте край басейна или на закрито целогодишно с нашите лимитирани къси панталони. Насладете се на извънреден комфорт! “

Малко след стартирането на продукта, 49-годишният Мъск написа в Twitter, че късите панталони са стеснен брой. Той сподели също по този начин, че уеб сайтът на компанията е бил „ строшен “ поради огромния интерес към късите панталони.

Източник: LadBible / Gospodari

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР