Илон Мъск публикува видеоклип, на който се вижда как влиза

...
Илон Мъск публикува видеоклип, на който се вижда как влиза
Коментари Харесай

С мивка и усмивка: Ето защо Илон Мъск нахлу в Туитър

Илон Мъск разгласява видеоклип, на който се вижда по какъв начин влиза в централата на Туитър с мивка, което повдига спекулации за ориста на плануваното от него придобиване.

Милиардерът е изправен пред краен период до петък, с цел да приключи покупката на стойност 44 милиарда $ (38 милиарда паунда), която разгласи преди месеци, само че по-късно се опита да се откаже. Той се съгласи да продължи напред по-рано този месец, единствено няколко седмици преди да стартира правосъден развой по отношение на тези стъпки.

" Влизам в централата на Twitter - дано това да потъне (sink)! " написа господин Мъск.

Entering Twitter HQ – let that sink in!
— Elon Musk (@elonmusk)
На бизнес език " поглъщане " значи предприемане на радикални дейности в компанията, въпреки че не е ясно дали това е било посланието на господин Мъск - той също по този начин актуализира биографията си в Туитър и се преименува на " началник на туитове ".

Г-н Мъск съобщи, че обществената медия се нуждае от обилни промени. Поне в един отчет се показва, че той възнамерява огромни съкращения на работни места. Не е ясно дали шефът на Tesla се е срещнал с управлението на Туитър в сряда, само че в платформата на обществената медия той е показал местоположението си като централата на Туитър в Сан Франциско.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР