Илон Мъск претърпя голям неуспех в първата част от съдебната

...
Илон Мъск претърпя голям неуспех в първата част от съдебната
Коментари Харесай

Илон Мъск загуби първата съдебна битка с Twitter в дело за $1 милиард

Илон Мъск претърпя огромен крах в първата част от правосъдната си борба с Twitter, тъй като не съумя да отсрочи във времето делото против него, предават международните организации. Социалната мрежа получи интензивен развой и в този момент милиардерът е изправен пред конфликт с платформата и в Съда на Делауеър през октомври.

Twitter желае милиардерът да бъде изправен пред съда допустимо най-скоро за заричане, откакто най-богатият човек в света се отхвърли от желанието си да закупи компанията за $44 милиарда.
 Twitter съди Мъск Илон Мъск за $1 милиард
Twitter съди Мъск Илон Мъск за $1 милиард

Заради провалената договорка по закупуването на платформата за $44 милиарда

Мъск разгласи, че се отдръпва от договорката, защото е бил измамен за броя на подправените сметки в платформата, които били ужасно доста.

" Стана ясно, че Мъск в никакъв случай няма да каже ново " да " на тази договорка, само че Twitter може да се оправи с това. И ще се оправи, само че компанията е изправена пред доста нарастване на риска, поради Мъск ", съобщи пред американските медии юристът на компанията Бил Савит.

Правният представител на Илон Мъск - Анди Росман, удостовери изказванията на основателя на Tesla за спама и подправените профили в платформата, като акцентира, че " милиарди дейности на Twitter би трябвало да бъдат оценени ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР