Илон Мъск отрече да е използвал редовно наркотици, като заяви,

...
Илон Мъск отрече да е използвал редовно наркотици, като заяви,
Коментари Харесай

Илон Мъск: Не взимам наркотици, всичките ми проби са чисти

Илон Мъск отхвърли да е употребявал постоянно опиати, като съобщи, че тестванията, които са му правени на инцидентен принцип през последните три години, не са посочили съществуването на каквито и да било следи от неразрешени субстанции или даже алкохол, оповестява Forbes.

По-рано в собствен материал The Wall Street Journal в детайли разказва " по какъв начин използването на опиати от основния изпълнителен шеф на Tesla и създателя на SpaceX тревожи сътрудници на управителни позиции в неговите компании ". Изданието твърди, че милиардерът продължава да употребява разнообразни опиати, изключително кетамин.

В началото на октомври 2018 година американският бизнесмен възпламени цигара с марихуана по време на предаване в YouTube. Така и не стана ясно обаче фактически дали цигарата е била с опиат.

Според The Wall Street Journal членовете на борда на Tesla са говорили импровизирано за използването на опиати от Мъск от години и даже са се обърнали към брат му Кимбал Мъск със угриженост по отношение на държанието му. Твърди се също, че ексцентричният предприемач е приемал опиати с ръководители на своите компании – източници настояват, че той приемал кетамин за забавление с брат си Кимбал, който е в бордовете на Tesla и SpaceX, както и неназовани противозаконни медикаменти с члена на борда на шефовете на SpaceX Стив Юрветсън.

Вестникът също по този начин заяви, че някогашният шеф на Tesla Линда Джонсън Райс е напуснала компанията през 2019 година заради използването на опиати и изменчивото му държание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР