Илон Мъск отново блесна в интернет пространството по-рано този месец,

...
Илон Мъск отново блесна в интернет пространството по-рано този месец,
Коментари Харесай

Мъск обясни как Cybertruck може да се използва като лодка

Илон Мъск още веднъж блесна в интернет пространството по-рано този месец, като разгласи, че пикапът Cybertruck, чиято серийна версия чакаме напълно скоро, ще може да бъде употребен като лодка при избрани условия. Това бързо срещна насмешки, като даже притегли вниманието на формалните управляващи, които предизвестиха хората да не се пробват да употребяват пикапа като лодка.



Сега Мъск даде малко повече уточнения за това по какъв начин тъкмо Cybertruck ще се употребява като лодка и още по-специално по какъв начин ще пресича 477-метровия канал сред две от оборудванията на компанията. В последна сметка се оказва, че пикапът няма да може да се употребява като лодка или най-малко не в настройка в която идва от завода.

You’d need an electric propeller mounted on the tow hitch to go faster than a few knots.

There might a creative wheel hub design that can generate meaningful thrust.
— Elon Musk (@elonmusk)
За да бъде употребен като плавателно средство, Cybertruck ще се нуждае от в допълнение сложена електрическа перка върху теглича. Тя ще бъде захранвана от спомагателна ос, която пък евентуално ще се задвижва от теглича. И след толкоз доста вероятности, не е изключено тази концепция да е единствено на хартия и по този начин и да не забележим влизането и деяние, което надали ще изненада тези, които наблюдават Tesla.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР