Илон Мъск обяви завършването на фазата на проектиране на производствената

...
Илон Мъск обяви завършването на фазата на проектиране на производствената
Коментари Харесай

Серийната Tesla Cybertruck излиза на пазара още тази година

Илон Мъск разгласи завършването на етапа на планиране на индустриалната версия на Tesla Cybertruck. Според ръководителя на американската компания инженерите са одобрили окончателния дизайн на електрическия пикап, който би трябвало да се появи на поточната линия преди края на тази година.

Въпреки обстоятелството, че дизайнът на Tesla Cybertruck е утвърден, към момента не е известно какъв ще бъде серийният електрически пикап на Tesla и какъв брой друг ще бъде от прототипа. Според Илон Мъск, " това ще бъде невероятна кола. " Първите модели Cybertruck ще се появят на пазара още през тази година. Ако всичко върви по проект, някои купувачи ще могат да закупят ъгловатите пикапи до края на 2021 година.

Cybertruck ще стартира всеобщо произвеждане през идната година. Производството ще бъде открито в американския цех на Tesla в Тексас, построяването на който към момента се приключва. Илон Мъск сподели още, че експертите са поръчали 8000-тонна преса особено за конвейерното произвеждане на електрическия пикап. Освен това стана известно, че най-мощните версии на пикапа, оборудвани с три електрически мотора, ще бъдат първите от серията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР