Илон Мъск обяви, че ще започне нов бизнес. Той ще

...
Илон Мъск обяви, че ще започне нов бизнес. Той ще
Коментари Харесай

Новият бизнес на Илон Мъск: Смарт телевизори

Илон Мъск разгласи, че ще стартира нов бизнес. Той ще се споделя X TV и " скоро ще е наличен на тв приемник покрай вас ", оповестява Engadget.

Мъск споделя, че X TV ще предлага " висококачествено, потапящо ентъртейнмънт преживяване на огромен екран ". Платформата има за цел да се трансформира в желана от потребителите за стрийминг на видео и телевизионни излъчвания.

В следствие изпълнителният шеф на X Линда Якарино добави още детайлности за услугата. X TV ще предлага " наличие в действително време " и ще бъде налично в доста райони по света. Разбира се, изкуственият разсъдък също ще има значима роля в платформата, като ще оказва помощ в подбора на наличие, което да предложи на фена.

X TV ще има и функционалности за прекачване на наличие от мобилния телефон към тв приемника. Как и кова ще работи всичко това и какво наличие ще предлага, към момента не е ясно. X не разяснява дали услугата ще има единствено лично наличие, или пък ще предлага клиповете, които и сега се качват в обществената мрежа. От намеците на Мъск наподобява, че се възнамерява да има повече видео и специфични излъчвания.

Но защото това е Мъск, неговите обещания и периоди постоянно са ориентировъчни. А в тази ситуация даже няма и по-конкретни дати. Досега Мъск беше декларирал, че Х ще поддържа заплащания и ще бъде банкова платформа, което към момента не се е случило. Липсва и огромното потребление на изкуствен интелект в платформата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР