Илон Мъск, който наскоро купи социалната мрежа Twitter, съобщи в

...
Илон Мъск, който наскоро купи социалната мрежа Twitter, съобщи в
Коментари Харесай

Илън Мъск разкрива цензурата в Twitter върху разкритията от лаптопа на Хънтър Байдън?

Илон Мъск, който неотдавна купи обществената мрежа Twitter, заяви в своя профил, че през днешния ден следобяд има намерение да разгласява секретните файлове на Twitter, съдържащи сензитивна информация.

Това са вътрешни документи на тази обществена мрежа, които съгласно новия основен изпълнителен шеф на компанията, ще разкрият редица обстоятелства по отношение на потискането свободата на словото.

„ Досиетата на Twitter за угнетяване свободата на словото ще бъдат оповестени в самия Twitter. Обществеността заслужава да знае какво в действителност се е случвало “ – бяха думите на Мъск във към този момент неговата обществена мрежа.

Изданието Daily Mail добавя, че се чака милиардерът да разкрие цялостните детайлности за цензурата на Twitter по отношение на репортажите на New York Post за преносимия компютър на Хънтър Байдън, написа Kaldata.com. Илон Мъск оповестява това два дни откакто съобщи, че публикуването на информацията за историята на преносимия компютър на Байдън младши е належащо, в случай че тази обществена мрежа желае да завоюва още веднъж доверието на обществото.

Счита се, че Twitter съзнателно е попречил на потребителите да споделят линковете към материала за персоналния живот на Хънтър Байдън и прекомерно спорните му бизнес контакти с Украйна в навечерието на президентските избори през 2020 година, както и за връзките сред Байдън старши и Доналд Тръмп.

Очакванията на всички медии са Мъск да разкрие цялостните детайлности по отношение на цензурата в Twitter през 2020 година наложена върху репортажа на New York Post по отношение на преносимия компютър на Хънтър Байдън.

Няколко часа по-късно Мъск разгласява следния туит:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР