Илон Мъск, който е собственик на социалната мрежа X, се

...
Илон Мъск, който е собственик на социалната мрежа X, се
Коментари Харесай

Мъск се изказа нецензурно за рекламодателите, които обвиниха X в антисемитизъм

Илон Мъск, който е притежател на обществената мрежа X, се изрече с нецензурни думи за рекламодатели, отказали да сътрудничат на платформата, откакто тя беше упрекната в антисемитизъм, оповестява.

" Спрете да рекламирате. Ако някой се пробва да ме изнудва с реклама или пари, дано върви по дяволите ", сподели Мъск, употребявайки нецензурна фраза. Така той отговори на модератора на сесия на форума на световните водачи DealBook, който предложи милиардерът да се извини на рекламодателите.

Мъск добави, че рекламният протест ще „ убие компанията “, в който случай „ целият свят ще разбере, че рекламодателите са умъртвили компанията “. Според милиардера той е подготвен да банкрутира X, в случай че спорът продължи.

По-рано The Washington Post заяви, че Мъск е облекчил рестриктивните мерки върху наличието на известията в X, в това число понижаване на личния състав, виновен за модерирането на наличието, и разформироване на екипи, които следят появяването на „ токсична информация “. Както отбелязва изданието, по-рано група от 164 еврейски водачи упрекнаха Мъск в „ разпространяване на антисемитизъм “ и приканиха огромните рекламодатели да „ спрат финансирането на X посредством рекламни разноски “, а Apple и Гугъл да отстранен платформата от своите магазини за приложения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР