Илон Мъск и компания адресираха един от най-дразнещите проблеми в

...
Илон Мъск и компания адресираха един от най-дразнещите проблеми в
Коментари Харесай

Tesla постави управлението на Autopilot на волана на Model 3



Илон Мъск и компания адресираха един от най-дразнещите проблеми в Model 3 електрическия автомобил - позицията на контрола над автопилот функционалността. До този миг от водачите се изискваше да употребяват огромния тъчскрийн в централната подпора, което на процедура реалокира вниманието на лидера от пътя към интериора. Сега нов ъпдейт разрешава скоростта и дистанцията до автомобила да бъдат следени от скрол бутоните на кормилото.

Използването на тези бутони е доста елементарно. Когато автопилотът е в режим Traffic-Aware Cruise Control, лидерът просто върти десния скрол бутон нагоре или надолу, с цел да усили или понижи скоростта, респективно. За да бъде изменена дистанцията до автомобила начело, същият скрол бутон би трябвало да бъде натиснат наляво или надясно. Потребителите към момента могат да вършат тези настройки и през тъчксрийн конзолата или да задействат гласови команди.

Новият софтуерен ъпдейт се оправя и с различен проблем, който тормозеше щастливите притежатели на Tesla Model 3. Това е новото съществуване на опция да бъдат контролирани страничните огледала благодарение на към този момент упоменатите скрол бутони на кормилото. Изглежда Tesla са решили да извърнат по-голямо внимание на сигурността, а това е става допустимо с помощта на неповторимата система за софтуерни усъвършенствания и смяна на функционалността на автомобила.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР