Илко Захариев, известен с прякора Червения пират, проявявал признаци на

...
Илко Захариев, известен с прякора Червения пират, проявявал признаци на
Коментари Харесай

Червения пират заплашвал съседите си в Сливен, че ще ги застреля, ако вдигат шум

Илко Захариев, прочут с прякора Червения корсар, проявявал признаци на нестабилна душeвност още в предишното. Негови съседи от родния му град Сливен описват, че на вратата му имало залепена записка, че в случай че подвигат звук, ще ги простреля. Това принудило съседите да проведат заседание на блока , на което създали подписка и я внесли в полицията, заяви „ NOVA “. 

В момента Илко Захариев е задържан поради поредност онлайн закани към магистрати, кметове и публични персони през последните седмици. В София Червения корсар водил бездомнически метод на живот , само че това не му е попречило да бъде деен в интернет, като даже е имал няколко телефона.

Негова съседка от Сливен, която е някогашен преподавател и е преподавала на Илко, споделя че той има психологични проблеми много от дълго време, само че все пак е приключил гимназията с цялостен триумф и е имал предпочитание да учи архитектура. По думите ѝ след импортираната в полиция подписка е направено дело, на което да се реши дали Илко има потребност от наложително решение

„ Стената на моята спалня граничи с неговата и късно през нощта чувах говорене. Беше шокиращо, тъй като знаех, че живее самичък, тъй като майка му беше отишла да живее другаде “.

Според нея Илко Захариев не е изцяло ясно с политическата конюнктура у нас, само че не се ангажира с мнение дали може да е бил употребен. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР