Илко Стоянов, новоизбраният кмет на Благоевград от Има такъв народ

...
Илко Стоянов, новоизбраният кмет на Благоевград от Има такъв народ
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на Благоевград встъпи в длъжност

Илко Стоянов , новоизбраният кмет на Благоевград от " ИТН " през днешния ден публично встъпи в служба, откакто постави клетва пред общинските съветници.

Припомняме, че юрист Стоянов на 4 юли завоюва балотажа против отстранения от съда инж. Румен Томов , който бе спечелил постоянните избори през октомври 2019 година само че загуби поста си откакто не бе заличил в период компанията си на Едноличен търговец.
 Има Такъв Народ изгубиха в Благоевград макар успеха на кметските избори Има Такъв Народ изгубиха в Благоевград макар успеха на кметските избори
ГЕРБ/СДС е първа политическа мощ в Благоевградско с 26.12% от гласовете, демонстрират данните на ЦИК при обработени 100.00% протоколи от с...

Илко Стоянов се закле и встъпи в служба на изключителна сесия на Общински съвет.

Председателят на Общинската изборна комисия Мартин Бусаров прочете решението, с което Стоянов бе разгласен за кмет.

След като се закле, юрист Стоянов получи символичния ключ на града, който му бе връчен от краткотрайно изпълняващия длъжността „ кмет “ Ясен Попвасилев.

Новоизбраният кмет бе приветстван от регионалния шеф Николай Шушков, който му пожела триумф, и напомни, че частичните избори и на последвалите ги парламентарни такива, България се е справила с уродливото събитие на манипулираните вотове.
 Първият кмет на партията на Слави отвърна на Корнелия Нинова: Пуска подправени вести Първият кмет на партията на Слави отвърна на Корнелия Нинова: Пуска подправени вести
Корнелия Нинова още веднъж пуска подправени вести. Тя да беше помислила какво вършат нейните партийни приятели – репресираха хората съб...

Новоизбраният кмет бе приветстван от Неврокопският митрополит Серафим с откъс от „ Книгата на книгите “, подари му библия. Председателят на Общински съвет Радослав Тасков също пожела триумф на Стоянов, като даде обещание да му оказва помощ.

След церемонията юрист Стоянов седна в стола си на кмет на Областния град.

Първият кмет на спечелилите и в последните парламентарни избори „ ИТН “ сподели единствено, че идващият понеделник ще разгласи екипа си.

А първата работа на Стоянов ще бъде да се запознае с документите, сподели, че кметът е служащ, който с новата си визия за ръководство, ще бъде в услуга на жителите на регионалния град.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР