Илияна Йотова пак се намеси в предизборната кампания. Най-скъпоплатеният безработен

...
Илияна Йотова пак се намеси в предизборната кампания. Най-скъпоплатеният безработен
Коментари Харесай

Дясната ръка на Нинова скочи грозно на Йотова: Най-скъпоплатеният безработен в държавата!

Илияна Йотова отново се намеси в предизборната акция. Най-скъпоплатеният незает в страната дефинира конкуренцията като вяла и настрана от значимите въпроси за страната. Този ѝ следващ противоконституционен акт има две измерения.
Първо, акцията е динамична, с ярки конфликти, които даже надминават положителния звук. Освен това има съществено идейно опълчване по тематики като войната в Украйна, инфлация и таван на цените, финансовата непоклатимост, Еврозоната, джендър идеологията в учебните заведения, за каква тъкмо обществена политика да отиват парите и какъв брой, за налозите, приходите и пенсиите, за ориста на паметниците, за енергетика, за мигрантската рецесия и така нататък Всичко това са маловажни тематики съгласно вицепрезидентката. Явно нейният дневен ред е различен от този на обществото и неговите партии.
Това разяснява на страницата си във фейсбук политологът и някогашен шеф на кабинета на соцшефката Корнелия Нинова Калоян Методиев. Той написа още следното:
Второ, не е нейна работа да дефинира каква е акцията, нито непрекъснато да атакува партиите. Не ѝ се заплаща от джоба на данъкоплатците, с цел да се държи като „ черна станция “ и да се намесва в изборите. И за кой ли път да нарушава конституцията, съгласно която президентската институция въплъщава единството на нацията. Никъде не написа разделянето. Никъде не написа президентската институция да отблъсква гласоподавателите от урните и да громи акцията.
За последната година тя взе участие в свалянето на постоянното държавно управление с непрестанни вербални офанзиви, намесваше се във вътрешнопартийни въпроси и предизборни акции. Няма нито спирка, нито отговорност!
Деликатният въпрос е, че в случай че стартира процедура по импийчмънт Йотова може да се озове в ролята на държавен глава. Рискът е, че с това ѝ държание може обществото да получи още от същото, а и по-лошо. Очевидно напористата дама „ загрява “ на тъча.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР