Илияна Раева смятала, че дъщеря й заслужава нещо по-добро Илиана

...
Илияна Раева смятала, че дъщеря й заслужава нещо по-добро Илиана
Коментари Харесай

Майка й си скубе косите - тя си хвана мъж с бирено кормче и виснали гърди

Илияна Раева считала, че щерка й заслужава нещо по-добро

Илиана Раева  не може да се помири с избора на огромната си щерка за шурей. А след последните фотоси, които  Славея Сиракова  публикува от Бали, шефката на федерацията по художествена гимнастика реве и си скубе косите, пише  Intrigi.bg . Годеникът, на който Славея сподели „ Да “ точно на Свети Валентин в Бали, се оказа много занемарен мъж, изключително за разбиранията на Илиана. Той има шкембе, паласки и по-големи гърди от тези на Славея.

Майка й постоянно е разказвала по какъв начин държи на физиката и счита, че хората са длъжни да се грижат за тялото си и да го поддържат във форма. Затова и двете й дъщери постоянно са били извънредно слаби, като даже са споделяли за съществени хранителни проблеми.

Самата  Илиана Раева , която към този момент трансферира 60-те, не е серпантина да се грижи за фигурата си, а напълно скоро ще я гледаме и в Денсинг старс, където ще се покаже във забележителна за възрастта си форма. За неин смут обаче новият й шурей освен очевидно не е стъпвал във фитнес залата, само че и си отглежда бирено шкембенце.

Любопитна детайлност е, че някогашният мъж на Славея, от който има дете, също не можеше да се похвали със стройна физика. Възпълничкият  Иван Борисов  имаше положително завършено коремче, с което Славея се гордееш. Човек би си помислил, че щерката на Наско Сираков съзнателно сортира такива типажи, с цел да нервира майка си…

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР