Илиян Василев посочва, че не бива да имаме илюзии за

...
Илиян Василев посочва, че не бива да имаме илюзии за
Коментари Харесай

Илиян Василев: Снизходителността към корупцията ни ”наказа” с 12 години управление на Борисов

Илиян Василев показва, че не трябва да имаме илюзии за бъдещето политическо развиване, тъй като до момента в който Борисов е на изхода от властта, Радев загрява още дълги години да ръководи и да държи кормилото.

 

Василев е безапелационен: " Същата стока " политическите бейове " на България, треперят някой " лудетина " да не им обърка проектите. "

 

Ето цялостния текст на обявата на Илиян Василев:

 

Снизходителността ни към властовите упоритости и корупционните настройки у Борисов ни " наказа " с 12 години негово ръководство. Румен Радев също се движи по ръба сред благосклонност и поверие, че може нещо да излезе от тази трънка. И отново ще ни сурвакат с доста години власт на този човек, който е не по-малко рисков.

 

И до момента в който Борисов е на изхода от властта, Радев загрява за още дълги години на кормилото.

За това не би трябвало да има никакви илюзии, че той може да бъде различен, с изключение на актив на силите на статуквото, и като подобен да се възприема като отричане и опасност за народна власт и промените.

Това за шарлатаните ми припомня за " Под игото " и Юрданица, която кълне всеки " чапкънин ", хаярсъзин - сиреч бунтовник, който се е опълчил против Султана. Същата стока " политическите бейове " на България, треперят някой " лудетина " да не им обърка проектите.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР