Илиян Радулов се класира за втория кръг при юношите на

...
Илиян Радулов се класира за втория кръг при юношите на
Коментари Харесай

Пловдивчанинът Илиян Радулов стартира чудесно на Ролан Гарос

Илиян Радулов се класира за втория кръг при юношите на Откритото състезание на Франция по тенис.
Прочетете още
Поставеният под №5 българин направи поврат и победи с 6:7(3), 6:4, 6:1 над №31 в международната класация Алексей Панарин от Русия. Срещата продължи 2 часа и 32 минути.

Радулов стигна първи до пробив за 5:3 в първия сет, само че позволи поврат за 5:6. Българинът пропусна и еден сетбол при 574 и сервис на съперника. От своя страна Илиян пък съумя да избави два сетбола при 5:6 и сервис на Панарин и стигна до тайбрек. В него Радулов изостана с 2:6 точки и отстъпи с 3:7.

При този резултат Илиян съумя да избави два сетбола при сервис на Панарин и стигна до тайбрек. В него Радулов изостана с 2:6 точки и отстъпи с 3:7.

Българинът стартира превъзходно втория сет и поведе с 4:0, само че позволи равнене при 4:4. След това Илиян сподели по-голямата си класа и след 6:4 изравни резултата в сетовете.

В третата решаваща част Илиян изцяло господства и завоюва с 6:1.

Във втория кръг Радулов ще играе против Пол Барбие Газьо от Франция, а мачът е през днешния ден от 13:30ч. 

Радулов игра през вчерашния ден и на двойки с колегата си Адрияно Дженев. Двамата отпаднаха от американската двойка Лърнър Тийн и Александър Разеги с 1:2 след 3:6, 6:1, 8:10. 

Вчера за втория кръг при юношите се класира Адрияно Дженев. Той се се наложи с 6:4, 6:2 над Густаво Алмейда от Бразилия. Във втория кръг Дженев ще играе против Михай Коман от Румъния.

При девойките 16-годишната Ива Иванова победи с 6:2, 6:3 Марго Фантала от Франция в първи кръг. Във втория кръг Иванова се оправи и с италианката Франческа Паче с 6:4, 6:4. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР