Илиян Радулов се класира за осминафиналите на сингъл при юношите

...
Илиян Радулов се класира за осминафиналите на сингъл при юношите
Коментари Харесай

Илиян Радулов записа нова убедителна победа и се класира на осминафинал на Ориндж Боул

Илиян Радулов се класира за осминафиналите на сингъл при юношите до 18 години на шампионата по тенис " Ориндж Боул ", импровизирано международно състезание по тенис за гении от 12 до 18 години, в Плантейшън, щата Флорида (САЩ).

Поставеният под номер 7 Радулов разгроми с 6:0, 6:3 Алекса Писарич от Сърбия. Така той продължи отличното си показване в конкуренцията и има изгубени единствено седем гейма в първите си два мача, откакто на старта се наложи с 6:3, 6:1 над Фелипе Морено от Съединени американски щати. По-късно през днешния ден Илиян Радулов и Адрияно Дженев ще играят на осминафинал в шампионата на двойки. Поставените под номер 4 българи ще срещнат Лайъм Дроувър-Матинен от Канада и Яник Келм от Германия. В първия кръг Радулов и Дженев отстраниха с 6:4, 6:2 Джонатан Ируонто и Фелипе Морено от Съединени американски щати.

Росица Денчева по-късно през днешния ден ще играе във втория кръг на сингъл при девойките. Българката ще се изправи против Ейва Кръг от Съединени американски щати. Денчева стартира шампионата с поврат над друга представителка на домакините Катрин Хюи от Съединени американски щати с 3:6, 6:4, 6:3.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР