Илиян Кюрчев– Ляката, когото зрителите познават от Биг Брадър през

...
Илиян Кюрчев– Ляката, когото зрителите познават от Биг Брадър през
Коментари Харесай

Бивша риалити звезда заживя с вълци

Илиян Кюрчев– Ляката, който феновете познават от „ Биг Брадър ” през 2015 година, е същинска Тик Ток звезда. Мъжагата от Плевен, който влезе в къщата на Големия брат и аха да ошамари съквартиранта Пламен Богданов, който сваляше тогавашната му другарка Анита, събра над милион гледания в Тик Ток, където качва прелюбопитни видеа, видя Lupa.bg.

С последния си клип обаче Илиян напряко мазета рибата и събра милион и от горната страна гледания, стотици мнения и реакции. На видеото той показва изключително близки връзки с… превъзбудена вълчица. Действието се развива в гората край Плевен, където мъжът прекарва по-голямата част от времето си.





И в случай че преди години Илиян беше във фокуса на прожекторите, то през днешния ден мускулягата е изоставил изцяло светския живот и се е отдал на тишина и успокоение, надалеч от шума на града и хорските очи. Илиян живее в къщичка в гората над Плевен и съжителства с вълци. Мъжът ги храни и се грижи за тях, а хищниците, за които се знае, че ценят харизмата и силата, евентуално усещат доброжелателното отношение на някогашната риалити звезда и търсят компанията му непрекъснато.





Илиян Кюрчев с някогашната си другарка Анита
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР