Илиян Кузманов е първият български писател, съумял с първата си

...
Илиян Кузманов е първият български писател, съумял с първата си
Коментари Харесай

Българския писател, достигнал топ 20 по продажби на Amazon

Илиян Кузманов е първият български публицист, съумял с първата си книга " Ако срещнеш Буда, убий го " да влезе в топ 20 по продажби на Amazon.



От през днешния ден книгата е налична и за българската аудитория - изцяло гратис, може да се чете онлайн. Това е коледният подарък на Илиян Кузманов за българските читатели.

Започва да написа книгата по време на едно дълго пътешестване в Азия и продължава по време на престоя си във Англия, а по-късно и в България. Работата по книгата продължава 3-4 години. На разнообразни моменти съм писал разнообразни елементи от книгата, може би за това се получи книга, която в действителност е странствуване, споделя Кузманов.

В книгата му са заложени голям брой послания, измежду които това, че не трябва да забравяме, че постоянно имаме опцията да кажем " Не ", да имаме честен компас и да одобряваме решения, отговарящи на нашите персонални възгледи, построени върху идеали и правила. Живеем в общество и това общество не стартира и не свършва с нас. Да бъдем по-съпричастни към другите хора и да знаем, че нашата независимост свършва откъдето стартира на другия, сподели в студиото на " Денят стартира " Илиян Кузманов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР