Илия m0NESY Осипов е седмият най-добър играч за 2022 година

...
Илия m0NESY Осипов е седмият най-добър играч за 2022 година
Коментари Харесай

Младата звезда m0NESY стана играч №7 за 2022

Илия " m0NESY " Осипов е седмият най-хубав състезател за 2022 година съгласно HLTV. Това разгласи през днешния ден авторитетната CS:GO медия.

Младият снайперист блесна в екипа на G2 Esports, в който той освен изигра страхотни срещи, само че и съумя единствено за година да се трансформира от млад и техничен гений до Tier 1 звезда, от която се опасяват даже най-големите в сцената. Осипов е същинско " дете знамение " в Counter-Strike - играе играта от доста дребен, като достиженията за него не са оригиналност. 2022 година обаче сигурно бе неговата година.

Той стана част от една от най-силните гейминг организации. През това време взе златото в последния шампионат за годината - BLAST World Final, където получи и своята първа MVP премия. Освен това опита шанса си през целия сезон против всички грандове в CS:GO, успявайки да ги надиграе без проблем. Взе две EVP награди от IEM Катовице и EPL S16, завървшвайки надлежно на второ и трето място в шампионатите. Още един бронз пък " самураите " си заработиха от пролетния край на BLAST Premier. 

Вчера пък различен, все толкоз упорит геймър, стана №8 съгласно същата ранглиста. Това е точно Робин " ⁠ropz⁠ " Коол, чийто FaZe Clan завоюва първия си Мейджър тази година. Освен златото от Антверпен, естонецът може да се похвали с такова от IEM Катовице и Кьолн, както и от EPL S15, сребро от есенния край на BLAST Premier и Roobet Cup, а и бронз от международния край на BLAST. Петкратният участник в топ 20 на HLTV бе MVP на Про Лигата, а си завоюва и EVP награди от Катовице, Кьолн, Антверпен и Копенхаген.

Йоан Иванов

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР