Илия Белев е новият главен оперативен директор в Максима България“,

...
Илия Белев е новият главен оперативен директор в Максима България“,
Коментари Харесай

Максима България“ с нов главен оперативен директор

Илия Белев е новият основен действен шеф в „ Максима България “, фирмата-собственик на веригата магазини Т MARKET у нас. Той се причислява към борда на шефовете на компанията, като под негово управление ще са всички процеси, свързани с комерсиалната активност, обслужването на клиенти, логистиката и производството.

Белев има над 15 години опит в областта на търговията и бързооборотните артикули. В интервала 2005-2012 година е заемал разнообразни управнически длъжности в „ Максима България “, измежду които районен управител и търговски шеф. Преди да поеме поста на основен действен шеф е развивал лични планове в областта на търговията със профилирано съоръжение и екипировки.

Завършил е счетоводство и надзор, има преминати специализации по финансов мениджмънт и ръководство на човешките запаси. Владее британски и съветски език.

Максима България “ е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни артикули в Литва, Латвия, Естония, България и Полша с над 550 супермаркета в петте страни. Първият T MARKET у нас отваря порти през 2005 година. Към края на октомври 2017-та броят на супермаркетите на компанията са 63, ситуирани в 30 града в цялата страна. Над 1400 са чиновниците, които работят за веригата.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР