Илин Димитров е назначен за секретар на президента Румен Радев

...
Илин Димитров е назначен за секретар на президента Румен Радев
Коментари Харесай

Бившият служебен министър на туризма стана секретар на президента

Илин Димитров е назначен за секретар на президента Румен Радев по труизъм, обучение и просвета. Така той става следващият някогашен длъжностен министър, който влиза в екипа на президента.

Това излиза наяве от обява в формалната страница на президента от 13 юли. Самия експремиер Гълъб Донев беше върнат на „ Дондуков “ 2 като началник на кабинета на президента.

„ Искам да продължа да бъда потребен и да оказвам помощ на туристическия отрасъл “, разяснява 39-годишният Димитров пред туристическия новинарски портал „ Травъл нюз “.

Илин Димитров е напуснал партия „ Продължаваме промяната “, на която беше член. Той беше едно от лицата на Политическа партия във Варна и стана народен представител от листата й там, като в 47-ото Народно събрание оглави комисията по туризъм.

Преди да стане министър, Димитров беше ръководител на Варненската туристическа камара и учител по туризъм в Икономическия университет във Варна. Оглавявал е и сдружението на аниматорите.

Илин Димитров твърди, че е бил канен да остане като министър на туризма и в постоянното държавно управление отпред с акад. Николай Денков, само че е отказал.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР