Илиана Раева обмисля да се оттегли от . Това признание

...
Илиана Раева обмисля да се оттегли от . Това признание
Коментари Харесай

Илиана Раева обмисля да се оттегли от гимнастиката

Илиана Раева обмисля да се отдръпна от. Това самопризнание президентът на българската федерация направи в изявление пред „ Нова телевизия “.

Тя съобщи, че като началник е правила доста взаимни отстъпки и е нарушавала правилата си, само че има вяра, че това е било за положително.

Раева още не е взела дефинитивно решение. Тя обаче твърди, че вижда положително бъдеще в младите, които могат да я заместят, когато си тръгне. На 15 март тя ще навърши 60 години.

„ На мен ми минава мисълта да се откажа. Наистина ми минава мисълта и усетих подобен боязън – да се откажа и какво би се случило. Защото първо незаменими хора няма. Ние сме си говорили с треньорите и с хората от администрацията на БФХГ и те споделят: „ Не! Махнеш ли се, си потеглям и аз! “. Но аз не мога безпределно да се занимавам и да върша това нещо. За първи път изпитах действителен боязън да не може да се откажеш, да знаеш, че не можеш да си тръгнеш. И за това работя в тази посока – всеки да се появява и да поема по своя път “, сподели Илиана Раева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР