Илиана Беновска втрещи близки и приятели вчера със съобщението, че

...
Илиана Беновска втрещи близки и приятели вчера със съобщението, че
Коментари Харесай

Беновска съобщи за починал син, ето кой се оказа той

Илиана Беновска втрещи близки и другари през вчерашния ден със известието, че в навечерието на Новата година е умрял синът й. Младият мъж, който журналистката оплаква, не й е родно дете, обаче за сметка на това е много известна обществена персона, осведоми lupa.bg.

Адвокат Цветозар Младенов, както се споделя отишлият си без време господин, бил извънредно непосредствен на Беновска и тя го приемала като лично дете, въпреки действително да е " женска майка ". За страдание повече от две години той се е борил с подла болест и не е съумял да победи.

Адвокат Цветозар Младенов беше дълготраен правист на Българския лекарски съюз (БЛС). Той е правист от Софийския университет, със специализация " Правораздаване ". Има магистърска степен по " Обществено здраве и здравен мениджмънт " към Медицински университет - София и магистърска степен по компетентност " Публична тирада " към Националната академия за театрално и кино изкуство " Кръстьо Сарафов ".

Адвокат Младенов е вписан в Софийската адвокатска гилдия. Работил е като помощник в търговски сдружения и адвокатска адвокатска фирма, практикува независимо като юрист в региона на комерсиалното, облигационното, застрахователното и здравното право и медиацията. От 2016 година е член на Комисията по бистрота.

Доста скандално беше назначението му на този пост, дело персонално на тогавашния министър в кабинета на Бойко Борисов - Кирил Ананиев. Цветозар Младенов получи апетитния пост без наложителния конкурс. Комисията по бистрота дава на участницците в нея гигантско въздействие, защото там фармацевтичните компании апелират решенията на Националния съвет по цени и реимбурсиране на медикаменти за цените, на които да се продават медикаментите им и за % облага.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР