Илиана Беновска, Канал 3Явно, историческите познания за прехода след 1989-та

...
Илиана Беновска, Канал 3Явно, историческите познания за прехода след 1989-та
Коментари Харесай

Беновска: Г-жо Нинова, политическият диоптър ли ви е малък, че не виждате - ДПС и ГЕРБ ви теглиха шут“-а от властта?

Илиана Беновска, Канал 3

" Явно, историческите знания за прехода след 1989-та ви липсват тотално

98 дни остават до изборите на български представители в Екологичен потенциал на 26 май 2019 година. В края на есента, пък, следват избори за локална власт. И,вие, Нинова, пролетно, отново, се размечтахте да станете министър-председателка.

Вие, Нинова, новата председателка на 100-летницата Българска социалистическа партия, дойдохте на власт в партията с помощта на мощното партийно рамо на регионалния на Българска социалистическа партия в Пловдив Георги Гергов. Малко по-късно, в стила на апелите ви към водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов „ да се разберете като мъже “, се опитахте да подражавате на Борисов и като футболист-КА, и „ теглихте шута “ на Гергов, с фантазията, че отстраняването на Гергов и подражанието на Борисов ви приближават до премиерския пост.

Но! Г-жо Нинова, очевидно, историческите знания за прехода след 1989-та ви липсват тотално. Ще ви припомня единствено 2 крилати изречения за дейно теглени „ шутове “ към Българска социалистическа партия от този интервал. Първата принадлежи на настоящия депутат от ГЕРБ Георги Марков и гласи: “СДС-арски шут на Българска комунистическа партия “. Втората произнесе сегашният почетен ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган: „ Ляв ДПС-арски шут “.

И двата „ шута “ обезкървиха Българска социалистическа партия и я отдалечиха за доста и за дълго от властта. От 2009-та Българска социалистическа партия не е печелила парламентарни избори. В София Българска социалистическа партия не е имала кмет от 1990-та. 2014-та Българска социалистическа партия не се задържа и 1 година в ръководството. А евродепутатите на Българска социалистическа партия, без значение, че сте партия 100-летница, са колкото на 30- годишната Движение за права и свободи и съвсем 2 пъти по-малко от тези на 10-годишната ГЕРБ.

Ще си разреша да ви припомня, г-жо председателка на Българска социалистическа партия, думите на Исус от Библията: „ Който нож вади, от нож умира. “ Та, уважаема г-жо Нинова, както се пее и в една ария на Руши: „ Къде, по кое време, връща се всичко. Сега, по този начин, всичко се връща. “

Г-жо Нинова, политическият диоптър ли ви е дребен, че не виждате - Движение за права и свободи и ГЕРБ ви „ теглиха шут “ от властта?

Аз съм Беновска. И запитвам.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР