Илиан Младенов не успя да се класира за участие на

...
Илиан Младенов не успя да се класира за участие на
Коментари Харесай

Национал по гребане има нужда от помощ

Илиан Младенов не съумя да се класира за присъединяване на регатата по гребане на скиф на Параолимпийските игри в Рио 2016, само че все пак продължи да тренира и да се занимава с гребане.

За страдание националният играч на България по Адаптивно Академично гребане има потребност от помощ и се обърна за подпомагане с този апел:
“Здравейте! Казвам се Илиан Георгиев Младенов от София на 33 години и съм народен играч по Адаптивно Академично гребане от 2015 година.

През 2010 година претърпях рухване, при което счупих гръбначния си дирек на равнище TH9-TH10 и изгубих сензитивност от кръста надолу. Оттогава, с помощта на близки, другари и сътрудници съумявам да организирам интензивно рехабилитация, както в България, по този начин и няколко пъти в Русия. Но това за жал не дава резултатът, който диря. Затова проучвах разнообразни типове лечения, които дават резултат при подобен тип контузии. Така открих клиника в Сърбия - Ново Сад - “Global Care Surgery”, на която пуснах документите си за разглеждане и мнение. Те ползват нов способ за трансплантиране на стволови кафези и костен мозък или по този начин наречената - Бимаг терапия. Разгледаха документите и върнаха отговор, като ме дефинират за доста благонадежден пациент, защото съм със мощно засегнат гръбначен мозък, а не пресечен, като при множеството пациенти. Дават ми гаранция за връщане на чувствителността, а по-късно малко по малко и на придвижвания.

Но за задачата би трябвало да направя 3 курса с вливане на стволови кафези в продължение на три месеца.

Сумата за всеки е 550 евро или общо 16 500 евро. Тази сума е непостижима за мен и фамилията ми. Затова нуждая се от вашата поддръжка, в случай че желаете да се присъедините в моята борба, може да го извършите на:

Дарителска сметка

IBAN: BG70FINV91501317447434

Титуляр: ИЛИАН ГЕОРГИЕВ МЛАДЕНОВ

Може да ме откриете и във фейсбук на Ilian Mladenov

Благодаря Ви от сърце!!! "


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР