Илиан Илиев, старши треньорът на Черно море, възнамерява да изненада

...
Илиан Илиев, старши треньорът на Черно море, възнамерява да изненада
Коментари Харесай

Илиан Илиев хвърля нов срещу Левски

Илиан Илиев, старши треньорът на Черно море, има намерение да изненада Левски с новопривлечен футболист за дуела от 1/8-финалите за Купата на България, написа „ Труд”.

Опитният експерт най-вероятно ще заложи на Мехди Букаси, дебютирал за „ моряците “ през уикенда при триумфа с 4:1 над „ Ботев “ (Враца). Халфът се появи в игра в заключителните минути на мача от 18-ия кръг на efbet лига.

23-годишният състезател дойде на „ Тича “ през октомври, само че проблем с документите забавиха по-ранната му поява в игра. Ако Букаси стартира от първата минута на „ Герена “ в сряда, това ще бъде негов дебют като титуляр. Алжирецът играе като отбранителен полузащитник, а преди да дебаркира на „ Тича “, се е подвизавал в португалския Оливейрензе.

По подобен метод работи Илиев и при последната си аудиенция на стадион „ Георги Аспарухов “ за срещата от efbet Лига. През септември треньорът пусна против „ сините “ швейцарския вратар Миодраг Митрович, като това бе дебют за него в българския футбол.

Сега на стадион „ Георги Аспарухов “ се чака да участват и задгранични скаути, с цел да следят младежкия национал на гостите Мартин Минчев. Юношата на „ моряците “ усъвършенства доста формата си в последните 2 мача. Срещу Ботев (Враца) той заби две попадения, а от началото на акцията има общо 4. От година Минчев е във фокуса на 5 тима, измежду които и гранд от Турция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР