Или защо е толкова важно да бъдем съзнателно благодарни за

...
Или защо е толкова важно да бъдем съзнателно благодарни за
Коментари Харесай

Щастливите двойки правят едно нещо всеки ден

Или за какво е толкоз значимо да бъдем умишлено признателни за връзката си.

Да си във връзка си желае много работа, няма подозрение. Въпреки че всички взаимоотношения са разнообразни, има някои универсални неща, които вършат една двойка щастлива.

Психологът от Лос Анджелис Джейн Риърдън, създател на приложението за взаимопомощ на разрушените сърца Rx Breakup, издава какво. Тя споделя, че щастливите двойки постоянно отделят време да показват своята признателност един към различен и са признателни за връзката си.

“В една новогодишна вечер бях в необикновен ресторант в центъра на Лос Анджелис и седнах до двойка, която прекара цялата си вечеря, ровейки в телефоните си. За да направиш живота си по-пълноценен и по-жизнен изисква доверие и задължението да го надграждаш “, изяснява тя. “Така че, в случай че се върнем на вечерта, би трябвало да вложите малко повече сила и неспокойствие и да оставите телефоните на масата “.

Защо това на пръв взор дребно нещо е значимо да се прави всекидневно? “Защото това ще ви усъвършенства. Ще усъвършенства и колегата ви. И когато всеки от вас се почувства по-силен и по-сигурен, ще станете по-истински един с различен и по този метод ще увеличите интимността между тях “, споделя Джейн. И до момента в който сте дружно, не забравяйте да се смеете и да се забавлявате. В края на краищата това е най-хубавото лекарство за всички взаимоотношения.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР