Или стриктен контрол за сертификатите, или да ги премахнем. Това

...
Или стриктен контрол за сертификатите, или да ги премахнем. Това
Коментари Харесай

Боби Ваклинов атакува Кирил Петков

Или прецизен надзор за документите, или да ги премахнем. Това разяснява във фейсбук Боби Ваклинов по отношение на това, че хората купуват подправен документ, а там, където би трябвало да се показва, в действителност не изисква.

Ето какво разяснява той:

Има ли фитнес в София, в който се изисква зелен документ и се реализира някакъв противоепидемичен надзор?

Не единствено в залите няма сходен филтър, в множеството молове всичко е проформа. В заведенията също.

Kiril Petkov, или контролирайте по-стриктно и точно условието за сертификата( който в немалка част от случаите е ФАЛШИВ!), или го отменете. Тъкмо и фашизоидните " ВАКСраждане " ще спрат да висят като дамоклев меч над кабинета и ще се запътят към бунището на политическата история. Където им е мястото.Защото от НАТО и Европейски Съюз няма да излезем.

Лошото е и че от пандемията няма да излезем и тази година. Недоброжелателите ви (какъвто аз не съм, аз ви притискам палци!), в генезиса на политическата ви кариера, ви съпоставиха с Макрон. Което не е безусловно неприятно. Наскоро френският президент се зарече да " извади душата " на неимунизираните французи. Ако имате смелостта да го приложете и у нас, сигурно ще " напълните сърцето " на трезво мислещата и осланящата се на науката част от обществото.

...А и Макрон е на прага на нови президентски избори, а вие таман спечелихте вашите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР