Или с други думи, не чакайте скоро нови Alan Wake

...
Или с други думи, не чакайте скоро нови Alan Wake
Коментари Харесай

Remedy: Нови Alan Wake и Quantum Break? Питайте Microsoft

Или с други думи, не чакайте скоро нови Alan Wake и Quantum Break.
Remedy работят интензивно по идната си игра – показаният по време на Е3 Control. Но е разумно след триумфите на упоменатите две игри да забележим продължение. Това очевидно е желанието на мнозина, а и знаем, че гейм промишлеността просто работи по този метод.

Както знаете, финското студио е обвързвано тясно с Microsoft и точно те би трябвало да отговорят на въпроса какво се случва с бъдещето на Alan Wake и Quantum Break. Това излиза наяве от думите на Теро Виртала, изпълнителен шеф на Remedy, в изявление за Gamesindustry.biz.

„Вземайки поради историята ни, Alan Wake беше нещо в действителност забавно, само че по него работихме взаимно с Microsoft. Поради избрани аргументи, играта по този начин и не получи продължение. С Quantum Break въпроса стои по същия метод. Вложихме доста в основаването на сврта, на героите, на историята, само че това си остава благосъстоятелност на Microsoft. Те взеха решение да не не престават.“, изяснява Виртала.

Припомняме ви, че преди месец, различен представител на Remedy показа в изявление за DuallShockers, че той и сътрудниците му доста биха желали да работят по нов Alan Wake. Микаел Касуринен, въпросният представител на студиото, съобщи тогава нещо, което, както разбираме от думите на Виртала не е напълно по този начин – че Remedy държат правата на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР